ENGLESKI MEDIJI TVRDE

Vedran Ćorluka blizu odlaska u West Ham

03.01.2012 u 09:14

Bionic
Reading

Već duže vrijeme mediji pišu kako je Vedran Ćorluka na izlaznim vratima Tottenhama. Pisalo se da bi mogao u Romu, a sada je na površinu isplivalo novo ime – West Ham

Prema pisanju engleskog tabloida The Suna, hrvatski nogometni reprezentativac Vedran Ćorluka (25) blizu je posudbe u redove drugoligaša West Hama.

Naš branič ove je sezone nastupio za Tottenham u samo tri premierligaške utakmice. Mjesto u početnoj postavi uzeo mu je mladi Kyle Walker, što je Ćorluku nagnalo da izrazi želju za napuštanjem White Hart Lanea u siječnju kako bi spreman dočekao Europsko prvenstvo u Poljskoj i Ukrajini.

Iako se posljednjih tjedana spominjao interes Rome, The Sun piše da je West Ham bliže dovođenju hrvatskog nogometaša na posudbu do kraja sezone.

West Ham je drugoplasirana momčad Championshipa, s jednakim brojem bodova kao i vodeći Southampton, i u nastavak sezone želi ući pojačan kako bi izborio ekspresni povratak u Premierligu. Predsjednik kluba David Sullivan potvrdio je da je klub već poslao ponude za trojicu nogometaša, a The Sun tvrdi da je jedan od njih i Ćorluka.