NOVI IZAZOV

Važni adut Hrvatske i Zlatka Dalića mogao bi uskoro promijeniti sredinu; dvostruki finalist Lige prvaka ima na radaru našeg napadača

Bionic
Reading

Valencia prati hrvatskog napadača Andreja Kramarića kojem idućeg ljeta ističe ugovor u njemačkom Hoffenheimu, izvijestila je španjolska radijska postaja Radio Marca

Valencia prati Andreja Kramarića, izvijestio je taj medij i putem Twittera ne otkrivajući izvor informacije.

Valencia, koja je u srijedu navečer izgubila s 1:3 na gostovanju kod Seville, nije komentirala taj medijski izvještaj, dok Kramarić u četvrtak nije bio dostupan za komentar.

U prosincu 2014. godine, po završetku susreta njegovog tadašnjeg kluba Rijeke i Seville, odigranog na Sánchez Pizjuanu u Europskoj ligi, Kramarić je izjavio da bi volio nastaviti karijeru u Španjolskoj. U siječnju 2015. je, međutim, otišao u engleski Leicester, a godinu dana kasnije je odjenuo dres Hoffenheima.

Ove sezone 30-godišnji Kramarić je u šest nastupa u Njemačkoj upisao četiri asistencije i zabio dva gola.

  • +35
Hrvatska - Slovenija, kvalifikacije za SP 2022. Izvor: Pixsell / Autor: Milan Sabic/PIXSELL

Valencia je proteklih sezona prolazila kroz razočaravajuće razdoblje za njene navijače, obilježeno unutarnjim sukobima i slabim rezultatima, no ove sezone je solidno ušla u prvenstvo. Nakon šest odigranih kola zauzima četvrto mjesto, a ovaj šesterostruki prvak Španjolske dva puta je bio finalist Lige prvaka (2000., 2001.).

Hoffenheim je istovremeno u pet odigranih kola upisao samo jednu pobjedu te zauzima 10. mjesto u Bundesligi.