Miriše na čistku

Uzbuna u Juventusu; čelnicima kluba prekipjelo, a poznato je tko bi sve mogao nastradati

12.02.2020 u 19:59

Bionic
Reading

Čelništvo Juventusa nezadovoljno je igrama momčadi, a posebno s nekim pojedincima koje bi mogli na ljeto prodati ukoliko ne podignu formu

'Stara dama' zadnjih osam godina u Italiji osvaja prvenstvo, ali ove godine se konačno nazire da bi ta dominacija mogla prestati. Inter je vodeći s 54 boda, koliko ima i Juventus, a Lazio je na trećem mjestu s bodom manje. Napokon u Serie A vlada neizvjesnost oko prvaka.

Takva situacija razlog je za uzbunu u Juventusu. Ono što posebno zabrinjava čelnike aktualnog šampiona je da sastav koji vodi Maurizio Sarri ne izgleda dobro na terenu i 'crno-bijela' družina već dugo nije bila tako ranjiva.

Posljednji poraz u subotu od Verone 2:1 podigao je opću uzbunu u Torinu na najvišu razinu pa se čak spominjalo da bi Sarrija trebao zamijeniti uspješni Massimiliano Allegri s kojim je Juventus zadnjih pet sezona dolazio do titule, a otišao je prošlo ljeto zasićen i željan odmora.

  • +7
Serie A, Verona - Juventus Izvor: EPA / Autor: FILIPPO VENEZIA

Isto tako predsjednik Andrea Agnelli stigao je u trening kamp kako bi poslao momčadi poruku o maksimalmnom zalaganju, jer je Juventus i dalje u igri za tri trofeja, a ujedno je i upozorio neke igrače (Miralem Pjanić, Blaise Matuidi, Federico Bernardeschi, Douglas Costa, Alex Sandro i Gonzalo Higuain) da su od sada pod posebnim povećalom i prijeti im odlazak iz kluba ukoliko do kraja sezone ne poprave svoju formu.