OPET ISKRE U BERLINU

'Uz Šimunića sukobi na treningu bili su - stalni!'

20.02.2015 u 16:31

Bionic
Reading

Nakon što su se njemački mediji raspisali o sukobu Thomasa Krafta i Ronnyja na treningu Herthe, privremeni trener Pal Dardai smiruje strasti i tvrdi da je puno gore bilo dok je Joe Šimunić bio u klubu…

Hertha je iznimno slabo otvorila drugi dio sezone Bundeslige, s tri poraza iz četiri utakmice te se nalazi na pretposljednjem mjestu koje vodi u nižu ligu. U klubu su zabrinuti, a na naslovnim stranicama njemačkih tabloida nisu se našli samo zbog loših rezultata, već i sukoba golmana Thomasa Krafta s veznjakom Ronnyjem do kojeg je došlo tijekom treninga.

'Kud pucaš? Igraš usrano!', poručio je Kraft svom suigraču na terenu dok je njegova momčad gubila 2:0, što znači i plaćanje ručka pobjednicima treninga.

'Ti si govno! Stalno nešto melješ, začepi!', odgovorio je Brazilac, na što je uslijedila nova uvreda sa strane Krafta pa je Ronny potpuno izgubio živce i krenuo na golmana. Suigrači su ih morali rastavljati, no incident privremenog trenera nije uznemirio.

'To je bio prvi trening s pravim nabojem. Smatram to dobrim. To pokazuje da momčad živi. U svlačionici je i dalje sve u redu. Prije dok su igrali igrači poput Joea Šimunića, ovo smo imali stalno,' kaže Pal Dardai, koji je i igrao za berlinski klub.

Podsjetimo, Šimunić je igrao za Herthu većinu svoje karijere, od 2000. do 2009. godine.