VERBALNI NAPAD

Usikov menadžer nije se mogao suzdržati, evo što je sve rekao za Furyja

13.02.2024 u 14:03

Bionic
Reading

Ovoga smo tjedna trebali gledati borbu za apsolutnog prvaka teške kategorije između Usika i Furyja, no priču zašto to ipak neće biti slučaj ne treba više ponavljati

Usik i Fury su dobili novi datum, odnosno u svibnju ove godine, a kao dodatnu dozu sigurnosti, Saudijci su ubacili klauzulu o kazni od 10 milijuna dolara, piše Fight Site.

Egis Klimas, dugogodišnji Usikov menadžer, bio je jako frustriran Furyjem u posljednjih nekoliko tjedana, što je i razumljivo. U jednom trenutku je rekao kako se Fury jednostavno boji Usika, no sada se ipak malo ispravio i rekao da se boji poraza:

'Tyson Fury je jeb… kukavica koja će učiniti što god treba samo da se ne susretne s Usikom, tražio je tu svoju kuju da ga opali tavom po glavi samo da ga posiječe. Slobodno me citirajte gdje god želite. Kada sam rekao te vijesti Oleksandru, samo se nasmijao. Toliko je on mentalno snažan', rekao je Klimas za RingTV.com.

'Na društvenim mrežama sam Furyja nazvao kukavicom. Ono što sam pod tim mislio nije da je preplašen Usika. On je profesionalni borac, bio je u ringu puno puta. Ne boji se on Usika, on se boji poraza. Možda on neće reći da svjesno to osjeća, ali o tome se radi', dodao je.

Čega god se Fury bojao, fanovima je svejedno jer borbu ionako neće gledati. Ostaje nada za peti mjesec, iako je dojam kao da brojne osobe iz svijeta boksa jednostavno ne polažu nade u taj datum. No nadamo se da su u krivu.