NOVA KARIJERA

Usain Bolt objavio senzacionalnu vijest: Potpisao sam...

26.02.2018 u 08:46

Bionic
Reading

Usain Bolt dodat će novo poglavlje u svojoj sportskoj karijeri, ali ovoga puta nije riječ o atletici, u kojoj se proslavio, nego o nogometu

Usain Bolt najveći je sprinter svih vremena, aktualni svjetski rekorder na 100 m, 200 m, 4x100 m, osvojio je devet olimpijskih zlata, čak 11 puta bio svjetski prvak i, ono što je najvažnije od svega, tijekom cijele svoje karijere ostao je - čist.

Nikada nije pao na dopinškoj kontroli, nikada mu u tijelu nisu pronađene sumnjive supstance, dok su baš svi njegovi konkurenti u jednom trenutku uhvaćeni u tome.

  • +5
Jamajčanski atletičar Usain Bolt Izvor: Profimedia / Autor: N. N. / Profimedia

Nakon njegova umirovljenja mnogi su se pitali kako će ovaj vrhunski sportaš, veliki šoumen i partijaner provoditi dane, a on sam najavio je da bi se mogao pridružiti nekom od profesionalnih nogometnih klubova.

No ništa se nije događalo, sve je izgledalo samo kao zafrkancija, a sada je čudesni Jamajčanin objavio da je potpisao ugovor s nogometnim klubom i da će njegovo ime otkriti javnosti u utorak.

Fanovi su odmah krenuli sa špekulacijama, neki pišu da je to Manchester United, jer je to momčad za koju Bolt navija, neki da je to sigurno Borussia Dortmund, jer Jamajčanin s njom ima istog sponzora (Puma), a neki su opet uvjereni kako je omiljeni atletičar završio u južnoafričkom Mamelodi Sundowsu, s kojim je nedavno trenirao.

Treba još malo pričekati, sve će se točno znati sljedeće jutro...