DALEKO IZNAD SVIH

Umag dobio novog teniskog kralja tulumarenja!

26.07.2013 u 18:20

Bionic
Reading

Francuski tenisač Gael Monfils ove je godine apsolutno nadmašio sve ostale sudionike turnira u Umagu kad je u pitanju tulumarenje do sitnih noćnih sati

Gotovo je s vladavinom Aleksandra Dolgopolova. Ukrajinac koji je bio na glasu zadnje dvije godine kao ljubimac umaških žena i nesputani partijaner, potpuno je podbacio ove godine. Ne samo na teniskom terenu, gdje ga je poput amatera pregazio 100. igrač svijeta, Slovenac Aljaž Bedene, već i u noćnim satima, gdje mu nije bilo ravnog posljednjih godina.

Ove je godine Dolgopolov imao tek dva svijetla trenutka: u utorak kad se Stella Marisom prošetao u društvu djevojke spektakularnog izgleda te u četvrtak, kad je nakon bolnog poraza od Bedenea utjehu pronašao u hip hop nastupu tijekom izbora za Miss hostesu.

Nedovoljno za nastavak vladavine, jer Umag je dobio novog kralja partijanja. Riječ je o Francuzu Gaelu Monfilsu, bivšem 'Top 10' tenisaču, koji ove godine traži izgubljenu formu. Gael u Umagu igra dobar tenis, a pritom izlazi van do jutra svake noći. Veliki 'showman' iskazao se sjajnom plesnom tehnikom, prirodnom opuštenošću te naprednom komunikacijom s mladim curama, kojima se evidentno uvećavaju zjenice u njegovoj blizini. U društvu svojih 'pobočnika' djeluje jednostavno nedodirljivo.

Od ostalih, valja reći da je Monfilsu jedini na pravi način parirao Thiemo de Bakker. Momak kojeg simpatiziraju pojedine hostese žestoko je partijao u nekoliko navrata, čak i izvan VIP zone tenisača. A cigareta u ruci od koje se nije odvajao jasno nam je rekla zašto bivši prvi junior svijeta nije ni blizu najboljima u seniorskoj konkurenciji.

Što se uleta i zavođenja tiče, dobru 'igru' smo vidjeli od Lorenzija, koji je nakon teškog poraza od Kližana pokazao da mu neke druge stvari idu bolje od tenisa. Ali u tom 'zanatu' nitko ne može nadmašiti misterioznog plavokosog macho latinosa koji čini se svaku večer ima uspjeha u središnjem cocktail baru Stella Marisa.

Prema jednoj verziji radi se o kondicijskom treneru nekog od igrača. Prema drugoj, on je argentinski porno glumac. Tko god bio, mora se reći da zna znanje, na radost pripadnica ljepšeg spola...