KAD SE IZGUBE ŽIVCI

Uefa drastično kaznila hrvatskog reprezentativca; za takvu glupost nema oprosta

10.09.2018 u 16:17

Bionic
Reading

Napadač hrvatske nogometne reprezentacije i grčkog AEK-a Marko Livaja drastično je kažnjen od Disciplinske komisije Uefe

AEK se plasirao u Ligu prvaka, a ždrijeb ga je smjestio u skupinu s Bayernom, Ajaxom i Benficom. No prva četiri susreta grčka momčad igrat će bez Marka Livaje, našeg golgetera za kojeg mediji vole pisati da je 'zločesti dečko hrvatskog nogometa'.

On je u uzvratnoj utakmici play-offa protiv mađarskog MOLVidi FC-a napravio glupost. Nakon što je atenski klub sačuvao prednost iz prvog dvoboja (2:1) i kod kuće odigrao 1:1 došlo je do gužve na travnjaku.

Gostujući igrač Darko Lazović u kaosu je za vrat primio Niklasa Hulta, odmah je dotrčao Livaja koji je ušao u sukob sa srpskim nogometašem. Ovaj ga je odgurnuo, a hrvatski reprezentativac poludio te ga udario nogom u prsa.

Livaja udario Lazovića Izvor: Društvene mreže

Sve je vidio sudac koji je Livaji pokazao crveni karton, a cijeli incident snimile su kamere. Slučaj se našao na stolu Disciplinske komisije Uefe koja je drastično kaznila Livaju sa četiri utakmice suspenzije pa tako naš napadač neće igrati niti jedan susret s Bayernom te po jedan s Ajaxom i Benficom.

  • +3
Marko Livaja Izvor: Profimedia / Autor: Dimitrios Karvountzis/Pacific Press/Alamy