BIT ĆE TU SVEGA

Udruga Naš Hajduk krenula u konačni obračun s Igorom Štimcem; evo što mu spremaju...

21.08.2018 u 13:13

Bionic
Reading

Igor Štimac na televiziji je žestoko napao udrugu Naš Hajduk te je prokazao kao krivca za stanje u splitskom klubu, a uskoro je stigao odgovor druge strane koja pokreće tužbu

Bivši hrvatski izbornik i čelnik Hajduka gostovao je na RTL televiziji pa je između ostalog rekao:

'Oni su ti koji odlučuju, upravljaju, troše desetke milijuna eura već godinama na svoje neznanje, improvizaciju. Klub nema nikakav poslovni plan, nikakvu viziju kako doći do onoga što bi oni željeli. Radi se o čistom neznanju. Nisam pobornik nikakvih prijetnji, terora i prisile. Ali ako treba prema nekome upirati prstom, onda su to vodeći ljudi kluba. To su oni koji su jučer držali predavanje na skupštini o nekakvim brojkama, pokušavajući pravdati svoj nerad i neznanje. Oni su glavni koje treba za onu stvar objesiti na Rivi pa da ih svatko usput može pljucnuti, da vide što su zaslužili za svojih sedam godina upravljanja klubom.'

Nije trebalo dugo čekati na odgovor prozvane strane koja se zadnjih dana nalazi na teškom udaru.

'Udruga Naš Hajduk ni ne očekuje da će Igor Štimac znati iščitati javno dostupne podatke, no svejedno ćemo ga tužiti za laži i klevete izrečene u televizijskom obraćanju. Možda ga tužba potakne da se dodatno educira.

Prijetnje čovjeka zaslužnog za Hajdukovu najsramotniju europsku blamažu nećemo prijavljivati nadležnim institucijama jer se ne možemo sjetiti nijednog obećanja Igora Štimca koje je ispunio', piše na službenom profilu udruge Naš Hajduk na Facebooku, uz priloženu fotografiju nasmiješenih Zdravka Mamića i Igora Štimca.

'Svejedno, mi mu ipak želimo sreću u daljnjim neuspješnim direktorskim, kladioničarskim, ugostiteljskim i inim poduhvatima, a pogotovo trenerskim - da još koji klub uspješno ne uvede u niži rang natjecanja.

Našim članovima i dalje odgovaramo kao i do sada, planove smo iznijeli na skupštini udruge, a naša suvlasnička očekivanja od kluba na Glavnoj skupštini HNK Hajduk Split š.d.d., gdje je tome prvenstveno i mjesto', završava Naš Hajduk.

  • +16
Hajduk - Gorica, 4. kolo HT Prve lige, 2018./19. Izvor: Cropix / Autor: Duje Klaric / CROPIX