uprava mu vjeruje

Veliki preokret u Hajduku: Željko Kopić nakon svega ipak ostaje trener

20.08.2018 u 11:52

Bionic
Reading

Iako se vjerovalo da će ostavka Željka Kopića biti prihvaćena, predsjednik Uprave Hajduka Jasmin Huljalj potvrdio je da neće biti smjene trenera, kao ni sportskog direktora Saše Bjelanovića...

Podsjetimo, Hajduk je iznimno loše ušao u novu sezonu, što je kulminiralo ispadanjem iz Europske lige od Steaue u četvrtak, kao i porazom od Gorice ove nedjelje u HT Prvoj ligi koji je zadržao splitski klub u donjem dijelu ljestvice.

  • +16
Hajduk - Gorica, 4. kolo HT Prve lige, 2018/19. Izvor: Cropix / Autor: Duje Klaric / CROPIX

Nakon tih neuspjeha Željko Kopić ponudio je ostavku svojim šefovima i svi su bili uvjereni kako će biti prihvaćena, jer smjene trenera na Poljudu uobičajena su pojava čim dobri rezultati izostanu.

Hajduk – Gorica 0:1, Miya 27' Izvor: Društvene mreže

Ipak, predsjednik Uprave Hajduka iznenadio je javnost potvrdom da Kopić ostaje na klupi.

'Trener Željko Kopić i sportski direktor Saša Bjelanović stavili su svoje mandate na raspolaganje, što ja kao predsjednik Uprave nisam prihvatio. Obojica imaju moje puno povjerenje i uvjeren sam i znanja i energije da situaciju u kojoj se nalazi trenutno prva momčad značajno poprave,' kaže Jasmin Huljaj.

Hajduk je tako krenuo smjerom kojim nije išao u posljednja dva desetljeća, a Kopić će morati naći način kako trgnuti momčad koja izuzetno blijedo igra i djeluje izgubljeno na travnjaku...