čeka nas spektakl

U samo tri minute rasprodane ulaznice za borilački spektakl u Las Vegasu: Povratak Conora McGregora organizatorima donio milijune

23.12.2019 u 18:33

Bionic
Reading

Borba Conora McGregora i Donalda Cerronea koja će biti glavni događaj UFC-a 246 18.siječnja privukla je veliki interes, a ulaznice za T-Mobile Arenu u Las Vegasu su planule u samo tri minute

Conor McGregor vraća se u oktogon godinu i pol nakon poraza od Khabiba Nurmagomedova. 'Zloglasni' Irac se nakon tog poraza povukao, ali nije uspio ostati u mirovini i sada će s 31 godinom ponovno u oktogon. Protivnik će mu 18. siječnja 2020. godine biti Donald Cerrone, a ovaj meč će biti glavna borba UFC-a 246.

Conor se u zadnje tri godine u oktogonu borio samo jednom, dok je njegov protivnik odradio 14 borbi. Ipak, u ovom dvoboju onaj koji privlači pažnju i donosi novac je i dalje McGregor. Američki mediji pišu kako su ulaznice za ovaj spektakl razgrabljene u samo nekoliko minuta. Iako su cijene u T-Mobile Areni u Las Vegasu bile od 350 do 1500 dolara, sve su rasprodane u par minuta, a samo od ulaznica je prikupljeno 10 milijuna dolara.

Dio fanova na društvenim mrežama piše kako su karte planule za samo tri minute.

'Unatoč ludim cijenama sam htio ići na ovaj spektakl, ali su ulaznice otišle u samo tri minute', komentirao je jedan od razočaranih navijača.

Očito je Conor nedostajao brojnim fanovima pa bi njegov povratak mogao srušiti i rekorde gledanosti jer je poznato da njegove konferencije za medije i izjave prije i nakon meča uvijek donose dodatnu poslasticu. 18. siječnja nas čeka spektakl u do vrha napunjenoj T-Mobile Areni.