JOHN NA IZLAZNIM VRATIMA

U Chelseaju sretni zbog Valencijine ponude za Terryja

25.10.2012 u 12:47

Bionic
Reading

John Terry, 31-godišnji kapetan nogometaša prvaka Europe Chelseaja, mogao bi biti sljedeći u nizu veterana koji će napustiti redove ovog londonskog kluba

Aktualni Terryjev ugovor završava na ljeto 2014. godine, ali u klubu su već djelomično dali do znanja da nemaju namjere svom pouzdanom stoperu ponuditi višegodišnje produljenje suradnje. Podsjetimo da su prošle sezone redove ovog kluba napustili 34-godišnji Didier Drogba i 33-godišnji Nicolas Anelka, a trenutačno su na izlatnim vratima 34-godišnji Frank Lampard i tri godine mlađi Ashley Cole. Terry očigledno ide njihovim stopama.

Uz to, španjolski AS navodi da je španjolski ligaš Valencia već kontaktirao Chelsea, te da želi dovesti engleskog nogometaša na Mestallu. Izvor ne navodi o kojem se iznosi radi, ali dodaje da je Chelsea zainteresiran za taj posao.

Spomenuti Chelseajevi nogometaši koji su otišli, ili oni koji tek namjeravaju otići, za novu su destinaciju odabrali izvaneuropske momčadi, ili bi tamo mogli otići, a Terry je prvi koji bi mogao završiti u klubu neke druge jake europske lige. Očekuje se nastavak pregovora između ova dva kluba.