SVI RAZOČARANI

Tučnjava pred novinarima, ružne uvrede, a sada šok!

13.08.2014 u 14:16

Bionic
Reading

Trebao je to biti praznik za borilačke fanove (27. rujna), noć koja bi nam donijela napokon okršaj između Jona Jonesa i Daniela Cormiera za titulu prvaka u poluteškoj kategoriji

Atmosfera je već neko vrijeme potpuno nabrijana, pogotovo nakon njihove tučnjave na prvoj konferenciji za medije povodom UFC-a 178 na kojem su oni glavne zvijezde, ali čini se da sad od svega toga ipak neće biti ništa, barem ne ove godine.

Jones je navodno ozlijedio gležanj i koljeno te je bio primoran otkazati nastup na spomenutom eventu, a u ovom trenutku nije poznato što će napraviti čelnici UFC-a. Hoće li zbog Jonesa morati još jednom otkazati kompletnu priredbu ili će se s 40-ak dana do eventa ipak upustiti u određene promjene kako bi se ostatak borbi održao kao što je bilo planirano, vjerojatno ćemo saznati u idućih nekoliko dana.

Dobra vijest ipak glasi da je White odmah odredio i novi datum borbe Jonesa i Cormiera, a radi se o 3. siječnja 2015. godine kad će se održati UFC 182!

Inače, informacija o Jonesovoj ozljedi najprije se pojavila na pojedinim MMA Facebook stranicama, a nedugo zatim ju je potvrdio i FOX Sports 1 u svojoj emisiji America's Pregame.

'Razočaran sam. Naporno sam trenirao. Ovo je malo obeshrabrujuće no barem ću se moći skroz oporaviti. Ne znam koliko je ozlijeđen no sjetimo se da sam ja prihvatio borbu s već postojećom ozljedom koljena. Mogao sam se boriti i da je bar on učinio isto,' rekao je Cormier.

Tučnjava pred medijima