BURIĆ IGROM ZADOVOLJAN

Treneru Hajduka za poraz od Slovana kriva - sreća?!

20.08.2015 u 22:21

Bionic
Reading

Hajduk je odigrao osrednju utakmicu u Liberecu, te se u Split vraća s porazom 0:1 od Slovana. Istina, imao je i Hajduk svojih prilika i stoga se 'bili' imaju apsolutno pravo nadati uspješnom uzvratu na svom Poljudu, a koji bi im kao konačni uspjeh donio plasman u Europsku ligu

Zadovoljan igrom svoje momčadi je i trener Damir Burić. Razočarao ga je tek pogodak iz 79. minute utakmice.

'Za jednu utakmicu u gostima imali smo vrlo dobre prilike, ali smeta me taj pogodak pri kraju utakmice', izjavio je trener 'bilih' za za HTV.

'Imali smo rezultat i praktički je sve bilo gotovo. Bili smo organizirani, a taj pogodak je uništio cijelu našu dobru igru. Oni su imali sreće, mi nismo'.

Doduše, u tome se ne bi u potpunosti složili s Burićem, jer vratar Kalinić imao je nekoliko odličnih intervencija, odnosno u tri je navrata spašavao svoju mrežu.

'Pokazalo se da su oni vrlo jaki u prekidima. Dosta toga smo spriječili i stajali smo jako dobro na terenu. No, dogodi se jedna situacija u kojoj lopta dođe do njih i sretno zabiju pogodak, a mi tu sreću večeras nismo imali'.

Nije se dao smesti Burić, te je hrabro najavio uzvrat na Poljudu.

'Analizirat ćemo ovu utakmicu, ali prije svega ja vjerujem u ovu momčad koja je odigrala jako dobro i držala se svega što smo se dogovorili. Žao mi je što se nisu nagradili, ali ima još jedna utakmica i to u Splitu'.

A u Splitu se zna tko je gazda.