ISKRENE RIJEČI

Trener West Hama David Moyes ostao je velik i u pobjedi; evo kako je govorio pred novinarima o Dinamu nakon što je osvojio Maksimir

Bionic
Reading

U prvom kolu nogometne Europske lige West Ham je pobijedio na gostovanju kod Dinama 2:0, a susret je prokomentirao gostujući strateg David Moyes

West ham je na Maksimiru potvrdio kako je u sjajnoj formi te je uzeo cijeli plijen na, kako su sami Englezi rekli, najtežem gostovanju. 'Čekičari' su potpuno zasluženo stigli do tri boda, a golove su nakon poklona obrane 'Modrih' zabili Michail Antonio (21) i Declan Rice (50).

'Jako dobro smo igrali i ovo nam je dobar početak u Europi. Znali smo da neće biti lako. Dinamo ima odličnu povijest u europskom nogometu, povijest odličnih igrača', kazao je Moyes na konferenciji za novinare nakon maksimirske utakmice.

'Naš cilj je ostati u Europi i nakon Božića, no ovo je tek prva utakmica', dodao je.

Moyes je istaknuo kako poštuje 'Modre' i kako mu je u mislima bila Dinamova pobjeda protiv Tottenhama.

'Dinamo je protiv Tottenhama odigrao odlično i to mi je bilo u mislima. Očekivao sam to i danas, znam da mogu igrati na visokoj razini. Dinamo je odlična momčad i znali smo da moramo biti borbeni ako želimo pobijediti', poručio je menadžer londonskog sastava.

Sve utakmice UEFA Lige prvaka, UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

  • +63
Dinamo - West Ham, 1. kolo Europske lige, 2021/22. Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL

Moyes se osvrnuo i na nastup hrvatskog reprezentativca Nikole Vlašića koji je za goste igrao do 68. minute na desnom krilu. Vlašić je u londonski klub stigao ovoga ljeta iz moskovskog CSKA.

'Vlašić može igrati na svm pozicijama, što vi u Hrvatskoj dobro znate. Jako mi se svidio njegov nastup', kazao je Moyes.

'Nikola se još mora prilagoditi našem načinu igri, našem tempu. Želim vidjeti njegove golove i asistenciju. Drago mi je što mu je prva utakmica bila u njegovoj domovini', poručio je.

  • +8
Dinamo - West Ham, navijači Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL