čvrsto na tribinama

Trener Juventusa otišao korak dalje: Mandžukić je ovime potpuno eliminiran...

21.09.2019 u 16:57

Bionic
Reading

Nakon što ga nije uvrstio na popis igrača za Ligu prvaka, Maurizio Sarri nije Marija Mandžukića pozvao niti za utakmicu Serie A ove subote protiv Verone, drugu u nizu, pokazavši mu da mora što prije potražiti novi klub...

Naš 33-godišnji napadač praktički se preko noći našao u problemima oko nastavka svoje karijere, kada je na klupi Juventusa Massimiliana Allegrija zamijenio Maurizio Sarri.

Novi trener crno-bijelih izbacio ga je iz svojih planova, a nakon što ga nije stavio na popis za jesensku fazu Lige prvaka, ove subote nije ga uvrstio niti u momčad koja igra protiv Verone, drugu utakmicu u nizu u talijanskom prvenstvu. To je još jedan veliki korak unazad, jer Mandžukić je u kolovozu makar sjedio na klupi tijekom utakmica Serie A, a sada i njih može gledati samo s tribina.

Dogodilo se to u danima kada talijanski mediji pišu kako Mandžo pregovara o nastavku karijere u Kataru, no nogometni uvjeti u zemlji domaćinu sljedećeg SP-a nisu mu se svidjeli pa nije siguran da želi tamo igrati ove sezone.

Naravno, Mandžukiću je sada sigurno žao što nije otišao u neki drugi europski klub ovog ljeta, već se ostao boriti za svoje mjesto u Juventusu, kod Sarrija kod kojeg je takva borba beznadna.

Ako ne odluči otići na Bliski Istok, uvijek mu preostaje u siječnju potražiti novi angažman u Europi...