nije mu jasno

Trener Dinama nakon pobjede u nedoumici; Bjelica nije siguran u snagu svoje momčadi?!

04.08.2018 u 09:23

Bionic
Reading

Dinamo je u 2. kolu Hrvatski Telekom Prve lige u petak navečer na Maksimiru pobijedio Istru 3:0. Briljirao je Mario Gavranović, zabio je dva gola i asistirao za treći, no trener Dinama Nenad Bjelica ima razloga za brigu uoči prvog susreta 3. pretkola Lige prvaka i gostovanja u Kazahstanu

'Zadovoljan sam zbog pobjede, igre koju smo pokazali, pa i zalaganjem igrača. Jedino što nije bilo na top nivou je naša realizacija, imali smo jako puno šansi, mogli smo pobijediti i uvjerljivije', započeo je nakon pobjede 3:0 trener Dinama Nenad Bjelica i nastavio:

'Bilo je manjka koncentracije u završnici, ali smo ovom pobjedom popravili dojam iz 1. kola, pokazali kako treba igrati na svom terenu i zadovoljan što smo osvojili tri boda.'

No, Bjelica još nije siguran u snagu ovog Dinama, na samom startu sezone dosta je oscilacija iako je koristio praktički dvije potpuno različite momčadi u dosadašnjim utakmicama.

>> Dinamo nije dozvolio novi šok u prvenstvu; pogledajte malo remek-djelo Gavranovića

'Ne znam je li Istra bila slaba ili smo mi bili tako dobri. Dinamo u ovoj ligi mora dominirati, danas smo to napravili. Za Astanu ćemo pripremiti i nešto novo, neke smo igrače odmorili, neke tijekom utakmice odmarali, a neki su se odmarali igrajući. Brzo smo riješili utakmicu, pa od 55. minute je sve bilo lakše i mirnije. Zadovoljan sam kako je to izgledalo', analizirao je Bjelica kojeg na samom početku sezone muče brojne ozljede.

  • +16
Dinamo - Istra 1961, 2. kolo HT Prve lige, 2018/19. Autor: Boris Kovacev / CROPIX

'Fiolić je imao problema sa stopalom s kojim je imao problema od Rudeša, pa kasnije još dobio udarac u but, sada je sav zavijen, a Dilaver je OK. To su udarci, nisu ozbiljne ozljede. Obojica će biti u zrakoplovu za Astanu. Ostali? Majer neće ići s nama za Astanu, on još nije ni počeo trčkarati, ima lagano istegnuće ligamenata zgloba, vjerujem da će se po našem povratku priključiti u trening', nizao je probleme Bjelica i došao do onog najvećeg.

Kapetan Arijan Ademi upitan je za prvi susret u Kazahstanu...

Izvor: Društvene mreže / Autor: youtube

'Vidjet ćemo kakvo je stanje s njim, hoće li biti spreman do utorka, do tada ima još četiri dana. Bio je na ultrazvuku, tamo ništa ne pokazuje, ali njega i dalje boli. No, vjerujem da će stisnuti zube i biti nam na raspolaganju. O Benkoviću sam razmišljao da već protiv Istre uđe u kadar, ali smo odlučili da odradi još dva dobra treninga. On je zdrav i ide s ekipom u Astanu', zaključio je Bjelica.

Dinamo s Astanom igra u utorak, 7. kolovoza, u 16 sati po hrvatskom vremenu.