što bi bilo kad bi bilo...

Ćiro za srpske medije o mogućem susretu Dinama i Zvezde, dotakao se i Thompsona

03.08.2018 u 10:17

Bionic
Reading

Kakav bi to spektakl bio! Naime, postoji realna šansa da se u 4. pretkolu kvalifikacija za plasman u Ligu prvaka sastanu Dinamo i Crvena zvezda! Istina, prvo moraju proći 3. pretkolo, pa još da ih i ždrijeb - koji će biti održan u ponedjeljak 6. kolovoza - spoji...

Sve će biti puno jasnije u ponedjeljak, no sama mogućnost da se u kvalifikacijama Lige prvaka sastanu momčadi koje su obilježile nogometnu povijest na ovim prostorima, iza kojih je puno 'neraščišćenih' računa još tamo od 13. svibnja 1990. godine. Svi će kazati kako je rat u Hrvatskoj započeo baš na toj utakmici sukobom Bad Blue Boysa i Delija jer navijači Zvezde na Maksimir su stigli samo s jednim ciljem - napraviti nerede...

A sada, 28 godina kasnije, novi susret Dinama i Crvene zvezde gotovo da je realnost. O mogućem srazu progovorio je i Miroslav Ćiro Blažević u razgovoru za srpske medije.

'To bi bila prava poslastica za sve. Volio bih da se sastanu, jer sam siguran da bi publika uživala u tim mečevima, i vjerujem da će proći bez incidenata', kazao je Ćiro i nastavio:

'Prošlo je to ludo vrijeme, tih luđaka ima svuda, ali su oni goli ku*ac i raduje me što su u velikoj manjini. Ljudi više ne žele da se bave takvim stvarima', rekao je Blažević za Kurir.

Ima Ćiro i svog, za hrvatsku stranu možda i neočekivanog favorita u mogućem srazu Dinama i Zvezde.

'Dinamo i dalje nije složio kockice, polako se konsolidira. Po meni, Zvezda je favorit, ali u takvim mečevima nikad se ne zna. Svi smo željni takvih okršaja i da se prisjetimo kako je bilo nekada. Svima je dosta kretena koji ništa drugo ne znaju nego da stvaraju lošu energiju. Vrijeme je da se ponovo volimo, jer živimo na istim prostorima, govorimo istim jezikom, imamo dosta sličnosti, a neki šupci žele da sve to pokvare', u svom je stilu sipao Ćiro Blažević koji - čini nam se pomalo naivno - ne strahuje od mogućih incidenata:

  • +3
Ćiro Blažević Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL

'Ma kakvi incidenti! Organizatori trebaju napraviti svoj dio posla. Ljudi, dosta nam je bilo gluposti i ludih glava. Svi želimo biti normalni, druga su vremena i bilo bi odlično kad bi Zvezda došla u Zagreb, a Dinamo u Beograd', zaključio je priču o mogućem susretu Dinama i Crvene zvezde Miroslav Ćiro Blažević.

Na kraju, srpski novinari nisu mogli ne upitati za slavlje u Zagrebu nakon osvojenog srebra na SP-u u Rusiji. Još ih 'žulja' nastup Marka Perkovića Thompsona. Istina, 'žulja' Thompson i neke u Hrvatskoj, ali da toliko smeta onima 'preko'...

'Taj slučaj ne želim komentirati. Svugdje ima dobrih i loših ljudi. Trebamo biti civilizirani, moramo se napokon odmaknuti od prošlosti... Pustite ljude da normalno žive i da se ponovo ujedinjuju, a ne razilaze', završio je Ćiro svoj razgovor za Kurir.