TEŽAK PORAZ HAJDUKA

Trener Burić nakon blamaže u Puli: Još sam pod šokom!

27.07.2015 u 07:00

Bionic
Reading

Nakon što je Hajduk doživio težak 4:1 poraz na gostovanju kod Istre, trener Damir Burić razočaran je greškama koje je njegova momčad radila i smatra da su zbog njih zasluženo izgubili..

Hajduk nije dobro ušao u novu sezonu MAXtv Prve lige. Remi na Maksimiru dao je krila Splićanima, ali jalovih 0:0 na Poljudu protiv Splita i sada težak poraz 4:1 u Puli spustili su klub na osmo mjesto, s bodom iznad posljednjeg Slavena.

Na Aldo Drosini trener gostiju pokušao je s mnogo novih imena dobiti na svježini, ali Hajduk je doživio blamažu.

'Rezultat je jako loš za nas. Nevjerojatno je da smo radili greške iz kojih smo odmah primali golove. Ja sam još malo pod šokom, meni je neshvatljivo da smo bili tako nekoncentrirani na početku utakmice i opet pred kraj. Nakon toliko grešaka teško se vratiti u utakmicu,' izjavio je Damir Burić nakon susreta pa dodao:

'Danas nismo bili pravi, nismo bili koncentirani i zato smo zasluženo izgubili. Ne možemo kriviti sastav, greške se ne smiju raditi. Da smo bili koncentrirani i ishod utakmice bi ušao u jednom drugom pravcu. Moramo to analizirati, vidjeti zašto, gdje i kako.'

S druge strane, Igor Pamić bio je vrlo zadovoljan. Debakl 1:6 protiv Lokomotive ove je nedjelje zaboravljen u Puli.

'Nismo Hajduku dozvoljavali skoro pa ništa, znali smo u kojim prostorima trebamo igrati, iskoristili to i bili smo opasni prema naprijed. Koristimo ono gdje smo najjači i to je razlog zašto smo pobijedili. Mene veseli napredak u igri,' kaže strateg Istre koji se ovom pobjedom popeo na drugo mjesto ljestvice.