iskreni simon sluga

Treći golman hrvatske reprezentacije nije skrivao oduševljenje prilikom koju je dobio u redovima 'vatrenih': Živim san svakog dječaka u Hrvatskoj

  • Ivan Žurić
  • Zadnja izmjena 27.05.2021 19:21
  • Objavljeno 27.05.2021 u 19:21
Bionic
Reading

Bivši golman Rijeke, a danas engleskog drugoligaša Luton Towna Simon Sluga (28) će na Europskom prvenstvu konkurirati za poziciju čuvara mreže Dominiku Livakoviću i Lovri Kaliniću...

Kroz posljednje dvije sezone Simon Sluga (28) dobro je upoznao engleski nogomet, a Hrvatska će upravo protiv 'Gordog Albiona' otvoriti nastup na Euru.

'Sigurno će se htjeti pokazati pred svojim navijačima, ali naravno da hrvatska reprezentacija ima svoje mjesto u svijetu. Polufinale iz Rusije sigurno će im biti dodatan motiv, a imaju strašno jaku momčad i jedni su od glavnih favorita za naslov. Međutim, i nama će to biti motiv da izvučemo još više od sebe, kao i uvijek u teškim trenucima', rekao je Sluga.

Pripreme hrvatske reprezentacije počele su u utorak, a prijateljstva među našim golmanima ne nedostaje, kako na terenu, tako i izvan njega. Sluga već činjenicu da je dobio poziv Zlatka Dalića doživljava kao veliko postignuće.

Izvor: tportal.hr / Autor: HNS

'Živim san svakog dječaka u Hrvatskoj, ove su pripreme ostvarenje svih mojih snova. Reprezentacija je uvijek imala dobra iskustva na pripremama u Istri i drago mi je da smo ovdje. U siječnju mi se rodio sin, doživio sam lijepe trenutke s obitelji kod kuće - to mi je bio najbolji odmor uoči priprema za Europsko prvenstvo', izjavio je Simon Sluga.