već predstavljen

Trebao je biti Petkovićev nasljednik u Dinamu, ali umjesto u 'modrom' sada će se dokazivati u bijelom dresu Rijeke

21.09.2020 u 17:51

Bionic
Reading

Sandro Kulenović novi je igrač HNK Rijeka. Kulenović je u Rijeku stigao iz Dinama na posudbu do kraja sezone s mogućnošću otkupa ugovora odnosno mogućnost produljenja posudbe.

Kao što smo pisali u nedjelju, Sandro Kulenović napustio je Dinamo te stigao na Rujevicu, gdje će do kraja sezone kao posuđeni igrač nositi dres Rijeke.

'Moje je mišljenje, i mišljenje ljudi oko mene, da je Rijeka pravi odabir za mene. Ne treba preskakati stepenice, treba se razvijati korak po korak', rekao je Sandro Kulenović po dolasku na Rujevicu.

Kulenović je prošao Školu nogometa Dinamo, 2016. godine prešao je u poljsku Legiju gdje je dobrim igrama skrenuo pozornost na sebe, te je otišao na posudbu u talijanski Juventus.

U rujnu 2019. godine, na inzistiranje tadašnjeg trenera Nenada Bjelice, mladi reprezentativac Hrvatske potpisao je ugovor na pet godina s Dinamom. No, eto, sada ga 'modri' šalju na posudbu.

  • +4
Osijek - Rijeka, 4. kolo HT Prve lige, 2020/21 Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorovic/PIXSELL

'Trenirati s igračima kao što su igrači Juventusa, posebice s Marijom Mandžukićem je zaista nešto nevjerojatno. Imao sam stvarno priliku puno naučiti', rekao je Kulenović koji je po povratku u Legiju, a prije odlaska u Dinamo, igrao zajedno s Markom Vešovićem.

'Marko je nahvalio Rijeku, rekao je da je to pravi potez za mene. Svi znaju koliko Marku znači Rijeka', završio je novi napadač Rijeke, a koji bi debitirati u novom dresu mogao već ovog četvrtka, kada Rijeka igra protiv ukrajinskog Kolosa.

Sve utakmice UEFA Europske lige, uključujući play-off i sve utakmice po skupinama, ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.