LIGA PRVAKA

Treba li sumnjati u Mbappea prije velikog okršaja s Realom? Oglasio se i trener PSG-a

11.02.2022 u 11:14

Bionic
Reading

Bliži se utorak, dan kada će se u prvoj utakmici osmine finala nogometne Lige prvaka na pariškom Parku Prinčeva susresti dva nogometna giganta, PSG i Real Madrid hrvatskog kapetana Luke Modrića

Jedan od dva favorita natjecanja izletjet će iz borbe za naslov pobjednika u ranoj fazi nokaut sustava i upravo ta činjenica ovom paru daje posebnu draž.

Osim u Luku Modrića, koji briljira u svojoj 37-godini života, oči hrvatske i svjetske javnosti bit će uprte u Kyliana Mbappea koji će na kraju ove sezone napustiti francuski klub i prema svemu sudeći karijeru nastaviti upravo u Realu.

Koliko će se to odraziti na njegovu igru prokomentirao je trener Parižana Mauricio Pochettino.

'Razgovarao sam s njim o tome i stvar je jasna. On je trenutno fokusiran samo na PSG. Odluku o svojoj budućnosti će donijeti nakon okršaja protiv Real Madrida i to mi je i sam rekao. Vidim koliko je fokusiran i motiviran da konačno PSG-u donese trofej lige prvaka', rekao je Pochettino.

Mbappe s Parižanima ima ugovor do kraja ove sezone, a pokušaji PSG-a da s njim produže suradnju nisu donijeli rezultata. Premda su zanimanje za njega pokazali mnogi europski velikani, njegova odluka je odavno jasna. Prva opcija je Real.