TAJ IZNOS IZGLEDA NESTVARNO

Totalna panika u PSG-u; Manchester City vrbuje Kyliana Mbappea nevjerojatnom godišnjom plaćom

22.07.2019 u 16:48

Bionic
Reading

Manchester City obnovio je svoj interes za napadačem PSG-a Kylianom Mbappeom (20) i mami ga nevjerojatnom godišnjom plaćom

Pep Guardiola želi odvesti Manchester City na krov Europe. Trofej s velikim ušima za pobjednika Lige prvaka izmiče 'građanima' koji znaju da im tako malo nedostaje da pokore Stari kontinent.

Aktualni engleski prvak na tržištu je u potrazi za igračima s kojima bi napravio taj potreban iskorak, ali njih je malo i jako su skupi.

No City ima novca te je krenuo u novi lov na Kyliana Mbappea koji na prvi pogled izgleda nedostižan. Francuz je vezan ugovorom uz PSG sve do ljeta 2022, a godišnja plaća mu je 18 milijuna eura.

Ipak, ovaj bogati premijerligaš spreman je ponuditi Mbappeu nevjerojatna primanja. Procurilo je da je na stolu ponuda od nevjerojatnih 50 milijuna eura po sezoni i ta informacija izazvala je paniku na Parku prinčeva.

  • +12
Francuski nogometaš Kylian Mbappe Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U Parizu se ne žele odreći svoje zvijezde pa će gotovo sigurno sljedećih mjeseci uslijediti potpisivanje novog ugovora s mladim napadačem koji bi mu jačio mnogo veću plaću od sadašnjih 18 milja.