MAJSTORICA U UTORAK

Torcida dolazi u Zagreb s namjerom pokvariti euforiju Bad Blue Boysa

01.04.2024 u 16:09

Bionic
Reading

Nakon što su Square, Stanoinvest Futsal Pula i Olmissum 'dvokorakom' izborili polufinale SuperSport HMNLa, ostalo je još jedno upražnjeno mjesto među četiri najbolje momčadi Hrvatske

Posljednjeg sudionika polufinala saznat ćemo u utorak, 2. travnja, nakon utakmice između Futsal Dinama i Torcide koja se od 19 sati (MAXSport 1, MAXtv) igra u Domu sportova II. Futsal Dinamo slavio je u prvoj zagrebačkoj utakmici sa 6:1, a Torcida je uzvratila u Splitu s 3:2 pobjedom.

Nakon 40 minuta igre rezultat je bio 2:2, a Torcida je do pobjede stigla golom Tonija Legčevića iz deseterca, u posljednjoj minuti drugog produžetka.

Futsal Dinamo u majstoricu ulazi sa statusom favorita. Aktualni prvak svladao je Torcidu u sve tri dosadašnje utakmice odigrane u Domu sportova II koji bi ovaj utorak trebao biti ispunjen, možda i do posljednjeg mjesta.

Ulaznice za utakmicu prodaju se odlično te se očekuje atmosfera slična onoj 23. ožujka kada se u zagrebačkoj dvorani natiskalo oko 2.500 gledatelja.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog sporta! Više informacija OVDJE.

U redove Dinama vraća se pivot Neven Zonjić, koji u Splitu nije igrao zbog suspenzije kartona, a zbog istog razloga u Zagrebu neće biti Milana Družijanića, trećeg najboljeg ovosezonskog strijelca Torcide s devet pogodaka.

U slučaju neriješenog rezultata nakon 40 minuta igra se produžetak, dva puta po pet minuta, a ako ni nakon 50 minuta igre neće biti pobjednika, raspucavat će se šesterci.

  • +7
Torcida - Futsal Dinamo 3:2 (2:2) druga utakmica četvrtfinala Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL

Pobjednik ove majstorice u polufinalu će igrati protiv Futsal Pule, dok će se u drugom polufinalnom susretu sučeliti Square i Olmissum.

Nakon utakmice Futsal Dinamo – Torcida slijedi reprezentativna pauza budući da hrvatska futsalska reprezentacija 12. travnja u poljskom Koszalinu i 16. travnja u KC Dražen Petrović protiv reprezentacije Poljske igra playoff za plasman na Svjetsko prvenstvo koje će se od 16. rujna do 4. listopada ove godine održati u Uzbekistanu.

  • +12
Futsal Dinamo - Torcida 6:1 (prva utakmica četvrtfinala) Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Utakmicu Futsal Dinamo – Torcida (2. travnja, Dom sportova II, 19 sati) moguće je pratiti i na kanalu MAXSporta.

Ulaznice za utakmicu moguće je nabaviti na platformi CoreEvent ili na dan utakmice od 18 sati na blagajni Doma sportova II.

Cijena ulaznice iznosi pet eura, a ulaz za navijače rođene 2012. i mlađe je slobodan.

Sažetak utakmice Futsal Dinamo - Torcida 6:1 Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel