SAMO NEKA POČNE...

Tko bi nakon ovakvih riječi mogao ostati miran i hladan? Sigurni smo da i igrači razmišljaju isto

  • S.Š.
  • Zadnja izmjena 08.12.2022 17:49
  • Objavljeno 08.12.2022 u 17:14
Bionic
Reading

Osim nogometaša, za okršaj protiv Brazila, vrijedan polufinala svjetskog prvenstva, pripremaju se i navijači. Iz kluba navijača Mi Hrvati poslali su poruku Vatrenima, ali i 'bahatim' Brazilcima

Objavu kluba navijača Mi Hrvati, prenosimo u cjelosti.

'Bliži nam se najveća utakmica generacije. Četvrtfinale svjetskog prvenstva protiv najtežeg mogućeg protivnika. Država Sambe i nogometa stoji na putu Vatrenima. I opet nas podcjenjuju. Kažu da smo spori, da smo stari, neki da smo neiskusni i da smo slučajno tu gdje jesmo, ali ništa nije slučajno! Brazil je zemlja nogometa, ali Brazil nema najboljeg veznog igrača svijeta, Brazil nema najboljeg stopera svijeta, Brazil nema golmana koji će obraniti tri penala dok trpi najveće kritike karijere, ali naviknuti smo mi Hrvati na to.

Uvijek mali, ali uvijek veliki kada je najpotrebnije. No, najbitnija stvar koju ova Hrvatska ima je neuništivi karakter i zajedništvo. Istina je da smo mali, ali smo dokazano najveći kada nam srca kucaju kao jedno, a sutra preko četiri milijuna srca 90, pa ako treba i 120 minuta kuca u istom ritmu, a taj ritam jači je od svih južnoameričkih plesova. Dragi naši Vatreni, bez obzira na rezultat još jednom ste hrvatski narod učinili ponosnim.

Nakon svih velikih predstava na sutrašnju utakmicu gledajte kao nagradu, dajte sve od sebe za najdraži dres i rezultat neće izostati. Vjerujemo da svoja imena još jednom možete ispisati zlatnim slovima, a hrvatski narod učiniti najponosnijim na svijetu. U petak istrčite za sebe, za svoje obitelji, za svoj narod i zauzmite svoja mjesta u povijesti ove predivne igre zbog koje bar na trenutak zaboravljamo na naše svakodnevne probleme. Vi ste naš ponos, a mi smo vaša snaga.

Možda će na stadionu biti više žutih nego kockastih dresova, ali vjerujte da svako hrvatsko srce, gdje god se nalazilo, kuca s vašim srcima. Mi se usuđujemo sanjati, a vi nam ostvarite snove. Ne samo naše nego i vaše, jer ne mogu oni razumjeti da ono što vi predstavljate nije obična tkanina i da nam nije Bogom dana, ali u petak će toga postati svjesni, ne samo Brazil, nego cijeli svijet!

Iznad svih - Hrvatska!

  • +74
SP Katar: Japan - Hrvatska Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal