problem za raketu

Teški dani za hrvatskog reprezentativca, ozljeda je teža nego što se mislilo

06.09.2017 u 21:35

Bionic
Reading

Ivan Rakitić, veznjak Barcelone i hrvatske nogometne reprezentacije, ozlijedio se na utakmici kvalifikacija za plasman na SP 2018. u Rusiji protiv Kosova u Zagrebu. Iz igre je izašao u 55. minuti i odmah krenuo za Španjolsku...

Ivan Rakitić zbog ozljede nije niti putovao s reprezentacijom u Tursku gdje je Hrvatska izgubila 1:0 već je krenuo za Barcelonu kako bi što prije započeo rehabilitaciju.

Iz Barcelone su u srijedu objavili kako Ivan Rakitić ima problema sa zadnjom ložom te će sigurno propustiti sljedeće dvije utakmice svoje momčadi. Tako neće igrati u gradskom derbiju s Espanyolom ovog vikenda u 3. kolu španjolskog prvenstva, a sigurno propušta i prvu utakmicu ovosezonskog izdanja Lige prvaka.

  • +16
Ivan Rakitić Izvor: Reuters / Autor: ALBERT GEA

Barca u Ligi prvaka u utorak 12. rujna dočekuje Juventus pa će tako propasti međusobni susret Rakitića i Marija Mandžukića u gostujućem sastavu.

Klupski liječnici za sada nisu željeli komentirati težinu Rakitićeve ozljede, no ako je ruptura mišića veća pauza bi mogla biti i mjesec dana. To znači da bi Raketa najvjerojatnije mogao propustiti posljednje dvije utakmice kvalifikacija za SP 2018. koje početkom listopada. Podsjetimo, 6.10. u Osijeku igramo protiv Finske, a 9.10. u posljednjem kolu gostujemo kod Ukrajine...