baš mu ne ide

Teški dani: u Realu su ga odbacili, a sad ga je napustila i žena

28.07.2017 u 21:36

Bionic
Reading

James Rodriguez ovo ljeto neće pamtiti po dobru. Kolumbijski veznjak je nakon tri sezone napustio Real i potpisao za minhenski Bayern, no čini se kako je odlazak u Njemačku presudio i njegovu braku...

'Daniela Ospina i James Rodriguez, roditelji Salome Rodriguez Ospine, službeno se rastaju nakon 6,5 godina braka', objavila je Daniela na svom Instagram profilu i dodala:

'Rastajemo se u sjajnim odnosima ispunjenim ljubavlju. U svemu nam je najbitniji interes naše kćerkice koju ćemo i dalje zajedno odgajati.'

Posljednji je to, čini se i najteži, udarac kojeg je ovog ljeta doživio kolumbijski veznjak James Rodriguez (26). Nakon što su se u madridskom Realu odlučili riješiti ga se, James je potpisao s minhenskim Bayernom u nadi kako će u Njemačkoj oživjeti nogometnu karijeru. Napomenimo kako je Kolumbijac dvaput bio jedan od najskupljih svjetskih nogometaša. Prvo kad ga je Monaco 2013. kupio od Porta za 45 milijuna eura, a potom i samo godinu kasnije kad je Real za njega 'kneževima' platio čak 80 milijuna eura!

No, u Realu se nije uspio nametnuti iako mu je Zinedine Zidane davao dovoljno prilika... Pitanje je samo hoće li mu i sad već bivša supruga dati novu priliku. Daniela Ospina (25) sestra je Arsenalova golmana i kolumbijskog reprezentativca Davida Ospine, bila je uspješna odbojkašica i model, a sada se u rodnoj Kolumbiji odlučila započeti poslovne projekte.

'Oboje su se našli u velikim profesionalnim izazovima u različitim državama. Daniela će biti u Kolumbiji gdje pokreće vlastiti brend, a pred njom su domaći i internacionalni projekti. James je u Njemačkoj, spreman za nove pobjede, spreman da ispuni državu ponosom. On će ostati prisutan u Danielinom životu, a onda će sa Salome i dalje navijači i podupirati ga tijekom karijere', otkrio je bliski prijatelj sad već bivšeg para.