JEDAN OD NAJSKUPLJIH IKAD

Na pomolu veliki transfer između Reala i Manchester Uniteda

04.07.2017 u 11:46

Bionic
Reading

Priprema se veliki transfer između Real Madrida i Manchester Uniteda, ali nije u pitanju prelazak Cristiana Ronalda na Old Trafford nego Jamesa Rodrigueza

Kolumbijac je na Santiago Bernabeu stigao u ljeto 2014. iz Monaca za fenomenalnih 75 milijuna eura, ali nikada nije opravdao taj iznos. Ni danas nije u milosti trenera Zinedinea Zidanea, zbog toga ne krije svoje nezadovoljstvo i želi napustiti 'kraljeve'.

Cijelu situaciju pozornosu su pratili u Manchester Unitedu koji su iszkazali želju za dovođenje Rodrigueza koji također ne bi imao ništa protiv odlaska na 'Otok'. No zasad je problem odšteta od 80 milijuna eura, tu cijenu u ManU ne žele platiti.

James Rodriguez Izvor: Reuters / Autor: Paul Hackett

Na tu svotu bi navjerojatnije pristali u PSG-u, koji je isto iskazao interes, ali 25-godišnjem ofenzivnom veznjaku ne ide se natrag u Francusku te je njegov prvi i jedini izbor Manchester United.

Real bi možda mogao i smanjiti svoj odšteti zahtjev, a dosta toga će ovisiti o tome hoće li klub iz Madrida dovesti veznjaka Danija Ceballosa (20) iz Betisa kojeg lovi i Barcelona.

Inače, proteklih tjedana spominjao se jedan drugi transfer na relaciji Madrid – Manchester, ali trenutačno je nastalo zatišje na temu mogućeg bijega Ronalda prema Old Traffordu.