POSUDBA U BAYERN

Kraj sapunice; Real Madrid se odrekao igrača kojeg je platio čak 80 milijuna eura!

11.07.2017 u 14:35

Bionic
Reading

Njemački nogometni prvak Bayern iz Munchena objavio je kako je na dvogodišnju posudbu iz Real Madrida doveo kolumbijskog reprezentativnog veznjaka Jamesa Rodrigueza. Tako je završena višetjedna 'sapunica' oko sudbine ovog sjajnog nogometaša kojeg se Real odrekao...

James je sa šest golova bio najbolji strijelac posljednjeg Svjetskog prvenstva održanog u Brazilu 2014. godine nakon čega je prešao iz Monaca u Real u transferu vrijednom nevjerojatnih 80 milijuna eura.

U posljednje tri sezone je u dresu 'kraljevskog' kluba sakupio 111 nastupa u svim natjecanjima postigavši 36 pogodaka uz 41 asistenciju te je sudjelovao u osvajanju dva naslova europskog prvaka i jednog naslova španjolskog prvaka. Po ocjenama nogometnih analitičara James ('Hames') se nije baš najbolje snašao u tako moćnoj momčadi...

'Oduševljeni smo što smo uspjeli ostvariti ovaj transfer. Dovođenje Jamesa Rodrigueza je bila najveća želja našega trenera Carla Ancelottija u ovom prijelaznom oku s obzirom na uspješnu suradnju koju su imali u Madridu. Radi se o svestranom igraču koji sam može biti strijelac, ali zna i namjestiti šanse suigračima. Nema sumnje kako će povećati kvalitetu naše momčadi', rekao je predsjednik Bayerna Karl-Heinz Rummenigge.

Inače, Bayern nakon dvije godine ima pravo na otkup Rodriguezovog ugovora...

Tako se pokazala točnom informacija kako na Jamesa trener Real Madrida Zinedine Zidane ne računa ozbiljno pa se posudba pokazala najboljom opcijom. Tim potezom otvara se i dodatni prostor hrvatskom reprezentativcu Mateu Kovačiću, igraču u kojeg trener Zidane ima veliko povjerenje.

  • +7
Real Madrid obranio titulu prvaka Europe, Modrić, Ronaldo i društvo ušli u povijest Izvor: Reuters / Autor: John Sibley