IZ GOREGA U GORE

Teniska ljepotica nezadrživo nastavlja tonuti!

25.08.2015 u 09:17

Bionic
Reading

Talijanka Roberta Vinci prepustila je samo jedan gem Kanađanki Eugenie Bouchard u dvoboju 1. kola WTA turnira u New Havenu, produbivši veliku krizu u kojoj se našla darovita tenisačica...

Mlada 21-godišnja tenisača bila je peta tenisačica svijeta na početku godine, no stvari su krenule nizbrdo. Prošlogodišnja finalistica Wimbledona i jedan od najvećih ženskih teniskih talenata gubi u novoj sezoni mečeve iz tjedna u tjedan i čini se da tome nema kraja.

Bouchard u 2015. godini ima samo devet pobjeda i 17 poraza i pala je na 25. mjesto ATP ljestvice, a ako ovako nastavi, ubrzo je neće biti među prvih 100.

Posljednji debakl dogodio se u ponedjeljak u meču protiv Roberte Vinci. Talijanka ju je u New Heavenu pomela s terena 6-1, 6-0 te tako dodatno deprimirala Kanađanku koja priznaje da ne zna kako se iščupati iz krize u kojoj se našla.

Sljedeći tjedan počinje US Open i to je posljednja prilika Bouchard za zadržavanje priključka s najboljim tenisačicama. Ako rano ispadne, tko zna kad će ponovo biti nositeljica na velikom turniru.