pristao je na kompromis, ali...

Taman kad smo pomislili da je situacija oko Vahida Halilhodžića i njegova statusa u Maroku riješena, pojavili su se novi problemi

18.05.2022 u 11:45

Bionic
Reading

Tjednima je trajala neizvjesnost po pitanju hoće li bosansko-hercegovački stručnjak ostati na klupi Maroka i voditi reprezentaciju na svjetskom prvenstvu, pa se pojavila vijest kako je popularni Vaha uspio primiriti duhove, ali evo novih problema

Gotovo da nema tjedna u kojem se ne piše o sudbini Vahida Halilhodžića na klupi Maroka.

Jer uspio je Halilhodžić i bez najvećih zvijezda odvesti reprezentaciju do Katara. Međutim, dio javnosti zamjera mu što je izbacio najveće zvijezde, Noussaira Mazraouija, Hakima Ziyecha i Aminea Harita.

Potom su počeli medijski napadi, pa se u priču uključio i predsjednik saveza, Fouzi Lekjaa, koji je sugerirao kako se ništa neće promijeniti, ako za stol sjednu Halilhodžić i odbačene zvijezde.

Oni koji Vahu poznaju duže i bolje, znaju koliko je principijelan i kako ne pristaje na kompromise. No, ovog je puta ipak popustio te je u Amsterdamu razgovarao s Noussairom Mazraouijem, sklopio primirje, odlučio ga pozvati u reprezentaciju a sve su zaokružili fotografijom pod marokanskom zastavom. Tada je bio najavljen i posjet Chelseajevom igraču Zyechu.

Međutim, prema informacijama iz marokanskih medija, do tog susreta nije došlo, a po svemu sudeći, u dogledno vrijeme ni neće.

Hakim Ziyech je postavio uvjet povratka u nacionalnu momčad odlaskom Vahida Halilhodžića.

Čini se da će ovu zavrzlamu ipak morati riješiit već spomenuti Fouzi Lekjaa