ZAISTA NEOČEKIVANO

Svi pričaju o ovom nježnom detalju s rukometnog 'rata' Hrvata i Norvežana

21.01.2018 u 11:26

Bionic
Reading

Igor Vori autor je najnježnijeg trenutka na rukometnom Euru, hrvatski pivot na emotivan način reagirao je na jednu sudačku odluku

Godine 2009. u finalu SP-a u Hrvatskoj Francuska je svladala Hrvatsku uz sudački poguranac, a u jednom trenutku Igor Vori je izgubio živce i zamahnuo loptom prema sucu. Nije je bacio, ali je zaradio isključenje. Bio je to zaista ružan trenutak.

Danas, devet godina kasnije mjesto radnje je opet zagrebačka Arena, Hrvatska je domaćin novog velikog natjecanja, a Igor Vori je svojim potezom opet privukao pozornost. No ovoga puta hrvatski div autor je nanježnijeg trenutka Eura.

U 41. minuti utakmice s Norveškom Voriju se nije svidjela jedna sudačka odluka, ali je poslije prosvjeda prišao rumunjskom sucu te ga zagrlio što su djelitelj pravde kao i naš rukometaš popratili sa osmijehom, a video grljenja brzo je obišao rukometne portale.

Igor Vori grli suca protiv Norveške, Euro 2018.

'Ponosan sam na cijelu Hrvatsku, na Zagreb, na suigrače... Ma na sve sam ponosan. Izvukli smo se nakon teške situacije. Ali znao sam da to možemo', pričao je zadovoljni Vori.

  • +35
EP u rukometu, skupina I, 4. kolo, Hrvatska - Norveška Izvor: Pixsell / Autor: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

'Sve frustracije su nestale kad je Štrlek ukrao onu loptu kad smo ostali s četvoricom na terenu. To je stvarno nešto nevjerojatno,' dodao je.

Što je to bilo sa sucem.

'Sudac, zagrljaj? Bio je to kapetanski potez...'

Igor Vori plaši suca sa loptom na finalu SP-a 2009.
  • +15
Navijači na utakmici Hrvatska - Norveška Izvor: Pixsell / Autor: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
  • +6
Predsjednica Grabar-Kitarović i Zlatko Dalić s tribine bodrili hrvatske rukometaše Izvor: Pixsell / Autor: Dalibor Urukalovic/PIXSELL