FIFA_SP_2018.svg

frka i panika u samari

Švedski nogometaši panično bježali iz hotela; za sve su krivi engleski navijači?

  • Ivan Žurić
  • Zadnja izmjena 07.07.2018 13:33
  • Objavljeno 07.07.2018 u 13:33
Bionic
Reading

Švedska i Engleska danas od 16 sati u Samari igraju četvrtfinale SP-a. Predigra ovom susretu nije bila nimalo zabavna, barem ne švedskim reprezentativcima koji su jutros evakuirani iz svog hotela u Samari...

Švedski su reprezentativci imali vatreni uvod u današnju četvrtfinalnu utakmicu s Englezima. Naime, u njihovom se hotelu u Samari rano jutros oglasio alarm za uzbunu te su svi po hitnom postupku evakuirani!

Djelatnici hotela brzo su reagirali, cijelo je zdanje zbog sigurnosti ispražnjeno u samo nekoliko minuta. Svjedoci tvrde kako je sve prošlo koliko-toliko mirno, no i to da se na licima pojedinih švedskih nogometaša mogao vidjeti strah i nevjerica, a neki su poprilično panično silazili niz stepenice...

Policijski službenici i specijalci 'pojačani' osiguranjem i vatrogascima odmah su 'pročešljali' zgradu, no nisu pronašli nikakvu prijetnju.

Srećom, pokazalo se na kraju da je to bila samo lažna uzbuna, a još uvijek nije poznato kako se i zašto aktivirao alarm. Švedski mediji sumnjaju da su u sve upleteni engleski navijači, no konkretnih dokaza za svoje optužbe - nemaju.

  • +25
SP 2018., osmina finala: Švedska - Švicarska Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kako god bilo, bilo je to nimalo ugodno buđenje i početak dana za Šveđane uoči povijesnog sraza s Engleskom...