MOŽE LI SE PROSLAVITI?

Sve će se zaboraviti ako Halilović sada zabije Realu u Madridu!

28.02.2017 u 14:53

Bionic
Reading

Unatoč pojačanjima koja je nedavno dobio u Jeseu i Haliloviću, Las Palmas je u velikoj seriji poraza, no sve će biti zaboravljeno ako ostvari pozitivan rezultat ove srijede na Bernabeuu, dok bi gol našeg veznjaka izbrisao sve loše što se za njega događalo ove sezone...

Naš 20-godišnji veznjak nije se snašao ove sezone u Bundesligi pa je tijekom zime prešao u Las Palmas, no i njegovu novu momčad zatim je uhvatila kriza. Četiri poraza u nizu gurnuli su klub koji je bio jesenas hit prvenstva prema dnu ljestvice, a najteža utakmica tek slijedi.

Ove srijede Las Palmas gostuje kod Reala na Bernabeuu i pokušat će ponovo otkinuti bodove 'kraljevima', nakon 2:2 u prvom dijelu prvenstva. Real je ranjiv u posljednje vrijeme, ali ne i kod kuće pa Setienovu momčad čeka jako težak zadatak.

Otkad se vratio u Primeru, Alen Halilović redovito dobiva priliku kod novog trenera, ali uglavnom s klupe. Tek je jedan susret dosad započeo u udarnoj momčadi, prije tri kola protiv Seville, no koga god Setien poslao na teren, u ovom trenutku rezultati izostaju.

Halilović je već imao prilike igrati protiv Reala u dresu Sportinga iz Gijona i imao je zapaženih akcija, ali nikad nije uspio konkretno zagorčati život uglednom protivniku. Ovaj put vjeruje se da bi mogao započeti susret s klupe i ući u drugom dijelu, a ako zabije pogodak na Bernabeuu ili pomogne pri kreiranju senzacije malom klubu, zaboravit će se sve loše što se događalo u HSV-u i opet će pozitivni članci o Alenu puniti sportske rubrike španjolskih medija, kao što je to bilo i prošle sezone...