juventus frustriran

Svađa Mandže s Pjanićem o kojoj su se raspisali mediji: Zna se što je bio uzrok nervoze!

14.02.2018 u 08:49

Bionic
Reading

Nogometaši Juventusa prokockali su značajnu prednost u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka protiv Tottenhama, a svađa Mandžukića i Pjanića oko izvođenja auta koja je brzo obišla regionalne medije samo je dokaz nervoze koja se uvukla u momčad talijanskog prvaka kad su kola krenula nizbrdo...

Naš 31-godišnji reprezentativac proživio je tešku utakmicu koja je za njega dobro počela kada je proigrao Bernardeschija koji je izborio penal, da bi ga kasnije Allegri potpuno povukao na poziciju lijevog beka, a Tottenham je od 0:2 stigao do 2:2.

  • +5
Liga prvaka, osmina finala: Juventus - Tottenham Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Zaradio je u jednom duelu Mandžukić težak udarac te je evidentno zbog toga bio nervozan, kao i zbog pretjerano povučene pozicije koju mu je trener nametnuo.

A kada je napokon imao priliku odjuriti u napad došlo je do nesporazuma s Pjanićem oko izvođenja auta, što ga je dodatno naljutilo.

Iako ne pretjerano upečatljiv detalj, očekivano je privukao pozornost regionalnih medija, posebno onih bosansko-hercegovačkih. U svakom slučaju dokazuje da su igrači Juventusa potkraj utakmice bili nervozni jer su prokockali prednost i ostali bez ideje kako se ponovo vratiti u vodstvo.

Mandžukić je iz igre izašao u 77. minuti kada ga je zamijenio Sturaro, a pred Juventusom je puno posla uoči uzvrata u Londonu, jer rezultat 2:2 definitivno daje malu prednost Spursima...