opasna tužba

Barca uzvraća udarac: Neymar bi mogao požaliti zbog bijega iz kluba!

13.02.2018 u 17:27

Bionic
Reading

Barcelona namjerava tužbom uzeti Neymaru čak 75 milijuna eura, kao odgovor na tužbu Brazilca koji je uz posredovanje Fife neuspješno pokušao izvući iz bivšeg kluba 40 milijuna eura...

Između katalonskog kluba i Neymara definitivno neće više nikad biti ljubavi. Prešao je 26-godišnji napad u PSG prošlog ljeta nakon što je PSG platio otkupnu klauzulu od 222 milijuna eura, a s Barcelonom je od tada na ratnoj nozi.

  • +2
Neymar Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Naime, Barca mu je trebala isplatiti klauzulu od 23 milijuna eura za odanost nakon četiri sezone provedene u klubu, no samo nekoliko dana kasnije on je prešao u PSG pa taj novac nije dobio.

Neymarov otac tužio je Katalonce pred Fifom zbog toga i tražio iznos od 40 milijuna eura, no krovna svjetska nogometna organizacija potvrdila je da je tužba odbijena.

Sada Barcelona sa svojim odvjetnicima priprema protuudarac: pokušat će na sudu dokazati da Neymar nije poštivao ugovor te da je dužan bivšem klubu čak 75 milijuna eura.

Ako sud presudi u korist Barce, Neymar bi ostao bez dvogodišnje plaće PSG-a i bijeg u Pariz bi mu definitivno prisjeo...