KOMISIJA BEZ MILOSTI

Suspenzija, Overeemove bajke nisu bile uvjerljive

25.04.2012 u 09:39

Bionic
Reading

Alistair Overem na saslušanju nije uspio uvjeriti Atletsku komisiju Nevade da nije znao što unosi u tijelo pa je na kraju zaradio suspenziju koja će ga van ringa držati sljedećih devet mjeseci

Na saslušanju u Las Vegasu nizozemski gladijator se je branio kako je nevin, jer mu doktor Molina nije rekao kako lijek sadrži testosteron. Kasnije je priznao kako si je i sam ubrizgao dvije injekcije koje mu je pripremio njegov liječnik.

Članovi Komisije nisu povjerovali Overeemovoj priči te su smatrali kako svaki borac mora znati i biti odgovoran za ono što unosi u svoje tijelo pa su ga suspendirali na devet mjeseci.

Inače, otkrilo se je kako je 'The Reem' nakon novinske konferencije na kojoj je objavljena nenajavljena kontrola dopinga pokušao zbrisati što je jednom i napravio prije meča s Brockom Lesnarom.

Taj svoj čin Overeem je pokušao opravdati pričom kako je saznao da će bivši član Golden Gloryja njegovog bivšeg tima pokušati izazvati scenu pa je zato odlučio pobjeći. Komisija ni u to nije povjerovala.

Na Overeemove pobjede nadvila se sumnja