NOVI CIKLUS

Sukno uoči Crnogoraca: Posebno emotivan dvoboj

24.10.2012 u 11:34

Bionic
Reading

Hrvatski vaterpolski reprezentativci prvi put nakon osvajanja zlatne olimpijske medalje u Londonu u srijedu 31. listopada u 16.45 sati, na zagrebačkoj Mladosti dočekuju velikog rivala Crnu Goru u lovu na Svjetsku ligu

Pod vodstvom novog izbornika, Ivice Tucka, pomlađena hrvatska reprezentacija pokušat će obraniti naslov prošlogodišnjeg prvaka Fina Svjetske lige, a ova će utakmica biti jedna o ključnih u borbi za prvo mjesto u skupini koje vodi u daljnji krug natjecanja.

'Ova je utakmica za nas posebno emotivna. Prva je provjera nakon osvajanja zlatne olimpijske medalje i dobrom igrom želimo zahvaliti svima na velikoj podršci koju smo imali tijekom nastupa u Londonu. Pozivam sve ljubitelje sporta da nas podrže u srijedu u teškoj utakmici protiv vječnog rivala Crne Gore,' poručio je navijačima hrvatski reprezentativac Sandro Sukno.

Utakmica prvog kola Fina Svjetske lige igra se na bazenu Mladosti od 16.45 sati.

Novi izbornik Ivica Tucak na pripreme za utakmicu protiv Crne Gore pozvao je slijedeće igrače od kojih će 13 njih biti odabrani kako za ovu, tako i za utakmicu koja se trećeg studenog igra u Istanbulu protiv Turske.

Igrači: golmani - Pavić, Bijač i Jelovina, centri - Dobud, Paškvalin i Krapić, bekovi - Bušlje, Buljubašić, Lončar i Macan, te vanjski igrači - Joković, Obradović, Šetka, Milaković, Sukno, Muslim, Vukičević i Bukić.