kratko i jasno

Suigrač iz Reala progovorio o sukobu s Modrićem na Maksimiru o kojem se priča u Madridu

16.11.2018 u 08:24

Bionic
Reading

Španjolski mediji očekivano su se raspisali o sukobu Luke Modrića i Danija Ceballosa nakon jednog duela u prvom poluvremenu utakmice na Maksimiru, a njihov veznjak im poručuje da ono što se dogodilo između njega i suigrača iz Reala ostaje na travnjaku...

Luka Modrić autoritativno je po običaju vodio našu izabranu vrstu i nije se suzdržavao od povremenih sukoba sa španjolskim nogometašima, čak i ako se radilo o suigračima iz Reala.

  • +37
Hrvatska - Španjolska, Liga nacija, nogomet, 15.11.2018. Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Jedan takav incident između njega i Danija Ceballosa tijekom prvog poluvremena utakmice na Maksimiru posebno je zaintrigirao španjolske medije pa svaki od njih ima tome posvećen članak.

Naime, naletio je španjolski veznjak na lakat Modrića, nakon čega je bilo međusobnog naguravanja i odgurivanja rukama u lice.

Počele su odmah priče o lošem odnosu senatora i mladog konkurenta u Realu, no Španjolac je to nakon susreta demantirao.

'Pojavio se mali problem s Modrićem, ništa bitno, nešto što ostaje između nas na travnjaku. Luka je veliki igrač i sjajna osoba,' naglasio je Dani Ceballos.

'On brani svoju zemlju, a ja svoju. Kasnije smo se zagrlili. Sigurno da ćemo šaliti o ovome kad se vratimo u Madrid,' dodao je pak Luka Modrić.