TO BI BIO REKORD

Stigla nevjerojatna ponuda za Matea Kovačića, ali Zidane ne želi ni čuti!

19.08.2017 u 11:17

Bionic
Reading

Španjolski dnevnik As tvrdi da je ovih dana Juventus ponudio čak 75 milijuna eura odštete za Matea Kovačića, ali Real je to glatko odbio...

Naš 23-godišnji talentirani veznjak možda nije igrao niti u jednom od dva finala Lige prvaka u kojima je Real trijumfirao u posljednje dvije sezone, no Zinedine Zidane vjeruje u njega i vidi ga u budućnosti kao prirodnog nasljednika Luke Modrića u sredini terena 'kraljevskog kluba'.

  • +6
Mateo Kovačić Izvor: Profimedia / Autor: David Klein/Sportimage

Koliko je dobar Kovačić je pokazao u nedavno odigrane dvije utakmice španjolskog Superkupa protiv Barcelone, a posebno je dojmljiv bio na Camp Nouu kada je potpuno neutralizirao Lionela Messija.

Zato nije iznenađenje da u posljednjim danima ljetnog prijelaznog roka Mateo postaje zanimljiv europskim velikanima, a španjolski dnevnik AS tvrdi da je Juventus za njega ponudio čak 75 milijuna eura.

To bi naravno bio apsolutni hrvatski rekord kad je u pitanju odšteta prilikom transfera, no Real ne želi ni čuti sada kad je Kovačić još jednom potvrdio svoje kvalitete na terenu. Glatko je odbio ponudu.

Ove nedjelje 'kraljevski klub' otvara Primeru u gostima kod Deportiva, vjerojatno bez Kovačića koji je propustio posljednji trening zbog lakše ozljede. No, Mateo će svoju priliku kod Zidanea sigurno ponovo dobiti i to vrlo brzo...