NENADOKNADIV GUBITAK

Srna napustio reprezentaciju; emotivna objava HNS-a

13.06.2016 u 08:21

Bionic
Reading

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Darijo Srna, nakon pobjede protiv Turske, zbog smrtnog slučaja u obitelji ostao je u Parizu odakle je čarterom otputovao za rodni Metković

Dariju Srni, kapetanu hrvatske nogometne reprezentacije, preminuo je u 75. godini života, nakon teške bolesti, otac Uzeir. Darijo, koji je tužnu vijest doznao nakon velike pobjede, privremeno je napustio reprezentaciju te se vratio iz Francuske u Metković gdje je u ponedjeljak pogreb.

Uzeir Srna bio je dugogodišnji vratar, a kasnije i trener Neretve iz Metkovića, a ljubav prema nogometu prenio je i na sinove.

Hrvatski nogometni savez je, putem službene web-stranice, izrazio sućut kapetanu i njegovoj obitelji zbog ovog nenadoknadivog gubitka.

'Dragi kapetane, svi smo uz tebe i tvoju obitelj', piše na web-stranicama HNS-a.

Inače, hrvatska reprezentacija sljedeću utakmicu igra u petak (18 sati) protiv Češke, a prema posljednjim informacijama naše igrače s kapetanskom vrpcom predvodit će 34-godišnji Srna. Naravno, na poziciji desnog beka priliku čeka i Šime Vrsaljko, tako da nema straha i panike...

Dragi kapetane, svi smo uz tebe i tvoju obitelj.

Fotografiju objavljuje Hrvatski nogometni savez (@hns_cff)