NETKO LAŽE

Srbija na rubu ispadanja, a srpski mediji se raspisali o sukobu Piksija Stojkovića i najskupljeg igrača. Zašto je na klupi?

  • B.T.
  • Zadnja izmjena 29.11.2022 19:28
  • Objavljeno 29.11.2022 u 19:05
Bionic
Reading

Reprezentacija Srbije s velikim je ambicijama stigla u Dohu na Svjetskom nogometno prvenstvo, no nakon dva kola razigravanja po skupinama Srbi su na mršavom bodu ostvarenom u utakmici protiv Kameruna te im za prolaz dalje treba pobjeda u posljednjem kolu skupine G protiv Švicarske

I dok je poraz od Brazila (2-0) morao biti dio kalkulacija, nitko se u Srbiji nije nadao kiksu s Kamerunom (3-3), posebice nakon vodstva 3-1.

Neželjeni rezultati narušili su i stanje u svlačionici ili su njegova posljedica.

Izbornik Piksi Dragan Stojković u susretu s Kamerunom nije koristio najskupljeg igrača srpske reprezentacije Dušana Vlahovića obrazloživši kako vrsni napadač Juventusa nije spreman.

Vlahović se oglasio putem društvenih mreža i dolio ulje na vatru: 'Uvijek spreman', napisao je srpski napadač.

Da nešto ne štima nanjušili su srpski mediji pa su nakon susreta s Kamerunom pitali reprezentativca Marka Grujića zašto nije bilo Vlahovića: 'Ne znam ima li problema s ozljedom ili je nešto drugo u pitanju… Nije to pitanje za mene', naglasio je Grujić i tako praktički dao do znanja kako nije baš sve na svome mjestu.

  • +15
SP Katar: Kamerun - Srbija Izvor: EPA / Autor: NEIL HALL

Srbija ima neospornu kvalitetu za prolaz u osminu finala, a hoće li Stojkoviću ovo nesuglasje u svlačionici pomoći da se glave skupe pod istu kapu ili će ono postati kamen spoticanja saznat ćemo u petak navečer kada se Srbi sastaju sa Švicarcima, a Kamerun s Brazilom. Obje utakmice započinju u 20 sati.

Standings provided by Sofascore
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal