OTKRIO ČUVANU TAJNU

Srbi bitno oslabljeni na Eurobasket zbog naivnog trenera?

27.07.2015 u 09:47

Bionic
Reading

Centar Crvene Zvezde Boban Marjanović hitno je pozvan u SAD nakon izjava pomoćnog trenera koji je imao dobru namjeru

Pomoćni trener košarkaša Crvene Zvezde Velibor Radović za američke je medije otkrio kako je svoju najbolju sezonu karijere visoki centar završio odigravši finalnu seriju s Partizanom s - lomom u stopalu...

'Marjanović tijekom finalne serije nije bio spreman niti 50 posto. Zbog slomljenog stopala je praktično skakutao na jednoj nozi, ali i u tavom je stanju inzistirao da ulazi s klupe i pomogne suigračima,' otkrio je Radović u želji da Amerikacima dočara veliku želju 221 cm visokog najboljeg centra Eurolige u prošloj sezoni.

No, njegova izjava upalila je alarm u San Antonio Spursima koji su prije deset dana potpisali ugovor s Marjanovićem. Hitno je pozvan na dodatne pretrage u SAD i dobio je zabranu bavljenja košarkom u idućih 30 dana što pod upitnik stavlja njegov nastup  na Eurobasketu.


'Dobili smo pismo iz San Antonija u kojemu traže da ga ne koristimo u idučih 30 dana. Smatram da pretjeruju, ali ako ostanu pri svome stavu neće moći nastupati na pripremnim utakmicama i njegov nastup na EP-u bit će ugrožen,' prenosi kurir.rs izjavu predjednika KSS-a Dragana Đilasa.