obišle su svijet

Sramotna snimka iz Abu Dhabija; pogledajte kako šeik bičem udara Benzeminog suigrača!

12.04.2024 u 08:50

Bionic
Reading

Nevjerojatne ili bolje rečeno sramotne scene viđene su na utakmici Super Kupa Saudijske Arabije. Ova je utakmica igrana u Abu Dhabiju, jednom od najslavnijih gradova Ujedinjenih Arapskih Emirata

Nakon poraza Al Ittihada 4:1 od Al Hilala, u Abu Dhabiju pred 42 tisuće ljudi u Sudijskom Super Kupu, bilo je jako burno na tribinama.

Kako se može vidjeti na smimci jedan nezadovoljni navijač Al Ittihada, vrlo vjerojatno šeik jer je sjedio u prvom redu, odlučio je na brutalan i dosad neviđen način kazniti igrača. Odlučio ga je bičevati nakon poraza koji je svima u Al Ittihadu teško pao.

Naime, nakon utakmice društvenim mrežama se proširila video snimka iz Abu Dhabija s tribina kako Abderrazak Hamd-Allah, nogometaš Al-Ittihada, prilazi tribini i polijeva vodom navijača u prvom redu - koji ga je vjerojatno vrijeđao - a onda slijedi show.

Neazdovoljni navijač nasrnuo je na njega bičem (kako ga je unio nitko ne zna!) i nekoliko ga je puta zahvatio po tijelu i glavi. Nema sumnje kako su svi njegovi suigrači, među kojima je i slavni Francuz Karim Benzema, ostali u šoku!

VIDEO pogledajte OVDJE.

Treba reći kako je 'nesretni' Abderrazak Hamd-Allah, reprezentativac Maroka, nedavno igrao protiv Hrvatske na Svjetskom prvenstvu u Katru. Ipak je maroko bila i hit momčad Svjetskog prvenstva, a nakon ovog incidenta pitanje je što će biti s njim i kakvu će odluku donijeti. Hoće li i dalje osttai u bogatom klubu iz Saudijske Arabije.