DEMANTI

Sportska TV još uvijek bez prijenosa MAXtv Prve lige

20.07.2011 u 09:53

Bionic
Reading

Iako se već neko vrijeme priča o mogućnosti da Sportska televizija preuzme dio izravnih prijenosa MAXtv Prve lige, zasad još dogovor Digitela i SPTV-a nije postignut

Branko Laljak u jučerašnjem intervjuu za tportal.hr potvrdio je ono o čemu se već neko vrijeme priča u medijima i javnosti; to da će i Sportska televizija osigurati prava za prijenos nekih utakmica MAXtv Prve lige. Iako je to vijest koja će zasigurno razveseliti ljubitelje domaćeg nogometa, iz SPTV-a nam je vrlo brzo stigao dopis s demantijem da (zasad) nikakav dogovor između Digitela i Sportske televizije, nije postignut.

'SPTV, prva nacionalna sportska televizija u Hrvatskoj, zasad nije postigla nikakav dogovor s tvrtkom Sportska dimenzija, članicom grupe Digitel, nositeljem TV prava za utakmice Prve hrvatske nogometne lige, o izravnim prijenosima utakmica te lige na programu SPTV-a. SPTV je u pregovorima sa Sportskom dimenzijom, ali zasad nije postignut dogovor niti je potpisan bilo kakav dokument, niti Ugovor između dviju strana oko prijenosa utakmica 1. HNL na SPTV-u', stoji u dopisu koji je potpisao Petar Čavlović, direktor Sportske televizije.