'Klub prvaka'

Sportska televizija kreće s novom emisijom, a voditelj Andrej Maksimović Max ima velik motiv: Kako pomoći sportu u budućnosti

17.03.2022 u 15:07

Bionic
Reading

Poznati novinar Andrej Maksimović Max na Sportskoj televiziji kreće s emisijom 'Klub prvaka', a cilj je veća afirmacija sporta u hrvatskom društvu

U prvoj emisiji, koja se primjerno prikazuje u četvrtak od 18 sati na Sportskoj televiziji, najviše će se govoriti o medijskim pravima na prijenose najvažnijih hrvatskih sportskih utakmica. Ukratko, u to su sigurno najupućeniji sportski 'insideri' pa će tako gosti prve emisije 'Klub prvaka' na Sportskoj televiziji biti odvjetnik Nikola Badovinac i sportski komentator Željko Vela.

Emisiju 'Klub prvaka' vodi poznati novinar Andrej Maksimović Max, a emitirat će se svaki drugi tjedan. Max će razgovarati s uglednicima iz svijeta sporta, politike, ekonomije i društvenog života općenito, najviše o temama važnim za hrvatski sport.

Od toga - kako pomoći sportu u budućnosti, do sportske nostalgije, a sve u interesu još veće afirmacije sporta u hrvatskom društvu.

Naziv emisije Klub prvaka dolazi od želje autora da njegovi gosti budu prvaci i ključni ljudi u svojim područjima djelovanja.