njihovo mišljenje

Španjolci stvarno pretjeruju kada je u pitanju Luka Modrić; oni su uvjereni u takav scenarij iako to ne zna ni sam hrvatski kapetan

16.08.2021 u 21:32

Bionic
Reading

Hrvatski izbornik Zlatko Dalić objavio je popis igrača za predstojeće tri kvalifikacijske utakmice za Svjetsko prvenstvo u Kataru 2022., a poslije tog natjecanja španjolski mediji umirovili su Luku Modrića

Realov veznjak očekivano se našao na popisu za nova iskušenja 'Vatrenih', hrvatski kapetan predvodit će našu nacionalnu vrstu u rujnu u utakmicama protiv Rusije, Slovačke i Slovenije, a sa zanimljivim tekstom izašao je poznati sportski dnevnik Marca.

'Modrić će 9. rujna napuniti 36 godina. Bit će to nakon velikog derbija bivše države, Hrvatske protiv Slovenije, a momčad Zlatka Dalića čekaju još dva teška iskušenja. Kroos se umirovio iz njemačke reprezentacije, a za Real Madrid je bitno i kada će to napraviti Modrić. Najizglednija opcija je da će to biti nakon Svjetskog prvenstva u Kataru', dio je teksta u španjolskom mediju.

  • +2
Alaves - Real Madrid, Primera, 2021/22. Izvor: EPA / Autor: Adrian Ruiz-Hierro

Tako Španjolci znaju ono što ne zna ni sam Modrić. Tako je i poslije zadnjeg Eura bilo priča kako će se hrvatski kapetan oprostiti od reprezentacije, a on je ponovio kako će igrati sa Hrvatsku sve dok mu to bude pričinjavalo zadovoljstvo i dok god ga budu trebali.

Inače, Modrić je rekorder Hrvatske po broju nastupa sa 142 utakmice, a igrao je na četiri Eura i tri SP-a.