zajedno protiv ronalda

Španjolci počeli očito gurati Modrića: Dajte mu četiri najveće nagrade u nogometu

22.08.2018 u 12:37

Bionic
Reading

Odlaskom Cristiana Ronalda iz Reala španjolski mediji okrenuli su se Luki Modriću pa dnevnik As ga otvoreno podržava u osvajanju svih velikih individualnih nagrada ove godine...

Podsjetimo, naš 32-godišnji veznjak osvojio je svoju četvrtu Ligu prvaka s Realom u svibnju, a zatim je s Hrvatskom igrao u finalu Svjetskog prvenstva.

  • +28
Luka Modrić Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Za mnoge je to dovoljno da ga proglase najboljim nogometašem godine, a posebno u Španjolskoj nakon odlaska Cristiana Ronalda u Juventus koji bi mu trebao biti protukandidat kad se budu dijelile lovorike. Njega su gurali u prvi plan do ovog ljeta, ali tome je došao kraj.

Dnevnik As naglašava kako se Modriću smiješe čak četiri velike individualne titule: nagrada Uefe za nogometaša godine, kao i za najboljeg veznjaka Europe te The Best i Zlatna lopta koje dodjeluju Fifa i France Football.

'Mogao bi 30. kolovoza postati najbolji veznjak i nogometaš Europe, nakon toga dobiti nagradu The Best od Fife pa podići za kraj Zlatnu loptu. Bio bi to vrhunac njegove velike nogometne karijere,' piše spomenuti španjolski sportski list i navija za takav scenarij.

Raphaela Varanea koji također igra za Real te je imao još trofejniju sezonu u Španjolskoj su prestali spominjati pišući o ovoj temi.

Ipak, neće Modriću biti jednostavno pokupiti te nagrade, pogotovo Uefinu za nogometaša godine, jer ostaju u sjećanju škarice i brojni golovi Ronalda u Ligi prvaka. No, barem neke od lovorika kojima se približio svakako je zaslužio. Nemojmo zaboraviti da već ima titulu najboljeg nogometaša SP-a u Rusiji...