IMA SMISLA

Španjolci otkrili pozadinu izjave Rakitića kojoj se nitko nije nadao!

18.01.2017 u 08:15

Bionic
Reading

Nakon što je France Football objavio intervju s Ivanom Rakitićem u kojem on tvrdi da bi se bacio s mosta za svog trenera Luisa Enriquea koji ga u posljednje vrijeme ignorira, dnevnik El Mundo Deportivo saznao je da je tu izjavu hrvatski reprezentativac zapravo dao u listopadu...

Podsjetimo, naš 28-godišnji veznjak u posljednjim utakmicama više nije u prvom planu kod trenera Luisa Enriqua koji ga je potpuno izostavio iz kadra za utakmicu protiv Villarreala prije desetak dana, a u ostalima ga uglavnom koristi kao rezervu ili prvog vadi iz igre.

Velika je to promjena u odnosu na prethodne dvije sezone u kojima je Rakitić bio najkorišteniji igrač Barcelone, a pojavile su se informacije da je odnos igrača i trenera zahladio te da je Ivan spreman otići ako Luis Enrique ostane sljedeće sezone.

Zato je bilo veliko iznenađenje kada je ovog tjedna izašao Rakitićev intervju za France Football u kojem veliča svog trenera.

'Luis Enrique mi je pomogao. On je taj koji je tražio da me se dovede u klub. Da se moram baciti s mosta za svog trenera, napravio bih to,' objavljene su Ivanove riječi u francuskom magazinu.

No, El Mundo Deportivo uspio je saznati kako je ovaj intervjuu realiziran još u listopadu i tek naknadno objavljen, što objašnjava Rakitićev izljev ljubavi, jer tada je još bio prvotimac.

'Moguće da mišljenje Hrvata više nije takvo kakvo je bilo u prvim mjesecima sezone,' zaključio španjolski dnevnik.