KRATKO I JASNO

Sergiju Ramosu objašnjeno zašto njega vrijeđaju, a Rakitiću plješću!

13.01.2017 u 18:03

Bionic
Reading

Kapetan Reala Sergio Ramos bio je iznimno nezadovoljan zbog uvreda koje je doživio ovog četvrtka na Sanchez Pizjuanu i žalio se što nema isti tretman kao Ivan Rakitić koji je također bivši igrač Seville. Dnevnik Sport pokušao mu je objasniti zašto...

Real je jedva izbjegao poraz u uzvratnoj utakmici osmine finala Kup Kralja u gostima kod Seville, a možda i ključan trenutak u dvoboju koji je završio 3:3 dogodio se u 83. minuti kada je Sergio Ramos zabio gol iz penala.

Branič 'kraljevskog kluba' nakon toga je svojim gestama pokazao što misli o navijačima bivše momčadi za koju je odigrao 39 utakmice prije nego što je 2005. godine stigao u Madrid.

Ramos se kasnije žalio i pitao zašto njega publika u Sevilli vrijeđa, a Ivana Rakitića i Danija Alvesa dočekuje ovacijama, iako su također napustili klub da bi zaigrali u većem, Barceloni.

Španjolski dnevnik Sport pokušao je objasniti nesretnom španjolskom stoperu u čemu je problem.

'Sergio Ramos se očito ne sjeća kako je svaki od igrača napustio klub. On je kao mladi branič napustio klub zbog novaca, a Dani Alves i Ivan Rakitić prešli su u Barcelonu nakon što su pomogli Sevilli osvojiti sjajne trofeje i nakon emocionalnih press konferencija, na kojima je bilo i suza,' naglašava dnevni list koji i inače nije pretjerano sklon Realu pa je jedva dočekao spustiti Ramosu.

Sergio će se ipak imati priliku posljednji smijati ako Real pobijedi Sevillu u nedjelju na Sanchez Pizjuanu, u novom okršaju koji je ovaj put u sklopu Primere...